Kärlekens svåra val..

Det finns säkert många som har känt att det finns fler än en att välja mellan i kärlekens namn. Här kommer en guide till hur du väljer mellan två(eller flera) killar. Vissa delar kan även fungera på tjejer.


1. Välj den med rätt intressen. Alltså om han har samma intressen som dig så kan ju det vara helt perfekt. Eller om han har helt andra intressen ifrån dina egna så kan det ju också vara perfekt om du är en sådan som gillar motsattsen till dig själv.
Men tänk på att du inte ska välja han som har lika/olika intressen som dig om det inte är det du gillar. Då kommer du bara bli galen på honom och göra slut.

2. Gå igenom dina värderingar på saker och ting, och din syn på saker.
Saker som religion, sex, pengar, alkohol osv. För att sedan jämföra det med båda dina älsklingar. Om du t ex. är en person som vill vänta med sex till giftermål. Så ska din kille också vara sådan eller respektera det och vänta. Men om han inte vill vänta då kommer han förmodligen göra slut eller vara otrogen, eller andra värre saker. Då önskar du att du tog den andra.

3. Gå igenom din framtid, se den framför dig. Vilket liv kommer du att ha. Tror du att en av killarna kommer att passa in där?
Om du t ex. vill resa jorden runt och ha ett äventyrligt liv, då kan du inte välja den killen som är en affärsman eller liknande jobb som får dem att hållas tight kvar vid sitt jobb.

4.
Gå igenom din tid med vardera av dem. Vilken av dem tröstade dig när du hade det jobbigt? Vem brydde sig mest om dig?

5. Om möjligt, fråga din familj och vänner om vad de tycker. Lita på deras magkänslor, om de har starkare känslor för att den ena killen är bättre än den andra då är det något att tänka på.

6. Sedan så kan du också kolla hur du känner för deras familjer och vänner, för att du kommer förmodligen spendera mycket tid med dessa. Känner du dig inte hemma bland någon av dem, så kan det bli väldigt jobbigt.
Se också hur var och en av killarna behandlar sina föräldrar, för det kan vara just så han kommer att behandla dig i framtiden.


Extra: Om du har gått igenom alla dessa punkter men fortfarande inte kan välja, då kanske du ska överväga att inte välja någon. Därför att då kanske ingen av dem är Mr. Right.
Men om du inte vill ha ett seriöst förhållande med någon av dem, så kan du likaväl dejta båda två, om du inte tycker att det är fel.


Tog detta från http://hollywooddiamond.blogg.se för de var så härligt skrivet..
Oh ja skall säga, vem har itne tänkt på det här sättet och suttit hemma och funderat?
Måste bara tillägga att ja INTE söker pojkvän nu efter allt, verkligen inte, men de är ju
kul att hjälpa er dejting freaks;);)

Love love, back till matte plugget !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0